MENU
Υπηρεσιες Μαλαξης

Ritual

Τεχνικές με τελετουργικό χαρακτήρα, από όλο τον κόσμο, οι οποίες συνδυάζουν τον πολιτισμό με την ευεξία σε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης και σας μεταφέρουν στην ιστορία μέσα από τοπικές παραδόσεις.

Ritual cover image
Bamboo Massage

Μια μοναδική τεχνική μασάζ με τη χρήση μπαμπού (ζεστού ή κρύου), την οποία πρέπει να τη δοκιμάσετε. Σας προσφέρει άμεση αναζωογόνηση.

Ayurvedic Massage

Το παραδοσιακό Αγιουρβεδικό μασάζ "Abhyanga", με χρήση ειδικών θερμών ελαίων. Δουλεύει σε μυϊκό και ενεργειακό επίπεδο ανοίγοντας τα ενεργειακά κανάλια του σώματος (chakras). Λέγεται και Yoga massage.

Chop Sticks Fire

Μια παραδοσιακή εντυπωσιακή Ασιάτικη τεχνική μάλαξης, με χρήση chop sticks και φωτιάς απευθείας από το χέρι του θεραπευτή. Προσφέρει άμεση μυϊκή απελευθέρωση και χαλάρωση τόσο σωματική αλλά και πνευματική. Ιδανικό για τα "πιασίματα" του χειμώνα και όχι μόνο.

Luk Pra Kob

Από τις πιο διαδομένες τεχνικές μάλαξης. Παραδοσιακή τεχνική της Ταϊλάνδης, όπου το μασάζ γίνεται με τη χρήση ειδικών πουγκιών που περιέχουν βότανα.

Baodin Massage

Μάλαξη με θερμές ή κρύες κινέζικες μπάλες υγείας. Ο ήχος που βγάζουν στο πέρασμά τους είναι αγχολυτικός φέρνοντας σε ισορροπία την ενέργεια μας!

Gua Sha

Μάλαξη με ειδικά εργαλεία από Νεφρίτη. Χαρίστε πλήρη αποτοξίνωση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνους. Επίσης το Face Gua Sha, το οποίο εκτός από το να σας κάνει να αποβάλετε όλη την ένταση και να νιώσετε χαλάρωση, σας χαρίζει και καθαρότερο δέρμα, λιγότερες ρυτίδες και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Panchakarma

Η μετάφραση του είναι «Τα 5 στάδια». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, με αποτελέσματα σε βάθος χρόνου, της Ινδικής Παραδοσιακής Ιατρικής, γνωστής και ως Ayurveda. Περιλαμβάνει ειδικές τεχνικές μάλαξης (Abhyanga), με συγκεκριμένα έλαια από 2 θεραπευτές ταυτόχρονα, την Shirodhara (ειδικά θερμά έλαια σε συγκεκριμένη ροή, τα οποία ρέουν στην μετωπιαία περιοχή με σκοπό την χαλάρωση του νου), την Swedana (μια ειδική τεχνική εφίδρωσης με βότανα), χρωματοθεραπεία και ειδικές εισπνοές που βοηθούν στην ενίσχυση του αναπνευστικού και την τόνωση του οργανισμού.

Lomi Lomi Nui

Aρχικά το ασκούσαν και το δίδασκαν Σαμάνοι θεραπευτές ονομαζόμενοι Kahunas, σε ναούς της Χαβάης (temple style). Μεταφορικά Lomi Lomi σημαίνει “επιστροφή στη πηγή”, μας βοηθά να θυμόμαστε την αληθινή φύση μας και τον σκοπό που είμαστε εδώ. Οι μακριές, ρυθμικές, σαρωτικές κινήσεις του Lomi Lomi Nui Massage, παρομοιάζονται με τα κύματα του ωκεανού, καθαρίζουν και απομακρύνουν τις εντάσεις από το σώμα.

Qi Gong Energy Massage

Το Qi είναι ενέργεια, το Gong είναι η καλλιέργεια, η εργασία. Η ενεργειακή εργασία αυτή, βοηθάει στον καθαρισμό των μεσημβρινών και των chakras, στην εξισορρόπησή τους, χαρίζοντας σας ευεξία και ηρεμία, ενισχύοντας την ικανότητα της αυτοθεραπείας.

Moroccan Ritual Experience

Ένα ταξίδι εμπειρίας, στο εξωτικό Μαρόκο. Τελετουργικές θεραπείες, με αυθεντικά πρωτόκολλα και προϊόντα της χώρας της κόκκινης ερήμου! 

- Al Hamma (Μαροκινό λουτρό). Μια μοναδική εμπειρία που περιλαμβάνει λουτρό με αλόη, argan, ροδόνερο και μασάζ με Morocco Oil σε πέτρινο θερμαινόμενο κρεββάτι.

- Ghassoul Moroccan Scrub. Απολέπιση με Μαροκινό ορυκτό Ghassoul, μέντα, λεμόνι και κέλυφος καρυδιού. Μια εμπειρία που θα σας βοηθήσει να αποβάλλεται τους καθημερινούς ρύπους από την επιδερμίδα σας και να νιώσετε την ευεξία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα σας. Δώρο αυθεντικό γάντι Χαμάμ - απολέπισης Kessa.


- Berber Foot Massage Experience: Οι Βερβέροι είναι ο ιθαγενής λαός της Δυτικής Σαχάρας, οι οποίοι λόγω του νομάδικου τρόπου ζωής τους, περπατάνε μεγάλες αποστάσεις καθημερινά. Το τελετουργικό μασάζ ποδιών με το παραδοσιακό μίγμα βοτάνων, είναι η απόλυτη χαλάρωση για όλο το σώμα. (30'- 40€)

Ritual image 1
Ritual image 2
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.