MENU
Wellness Artists Journey

Wellness Retreats

Μια αρχαία ινδουιστική παροιμία λέει: «Ο καθένας μας είναι ένα σπίτι με τέσσερα δωμάτια. Συναισθηματικό, πνευματικό, σωματικό και ψυχικό. Ωστόσο, δεν θα τελειώσουμε ποτέ αν δεν μπαίνουμε σε κάθε δωμάτιο κάθε μέρα.

Η ομάδα HYDRASPA WELNNESS ARTISTS, σχεδιάζει και υλοποιεί, μαζί σας,  ειδικά προγράμματα wellness retreats, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, στον χώρο μας σε συνδυασμό με την μοναδική φύση της περιοχής, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξετε, έχοντας εμπειρία πολλών ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό στις ολιστικές αποδράσεις.

Όλα τα προγράμματά μας βασίζονται στην ολιστική προσέγγιση της υγείας, βοηθώντας στην ισορροπία του σώματος, των συναισθημάτων και του πνεύματος, φέρνοντας την απαραίτητη ισορροπία.

Η όμορφη τοποθεσία, βυθισμένη στη φύση, δημιουργεί έναν ήσυχο και διαχρονικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ηρεμία για να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και στους προσωπικούς τους στόχους και ανάγκες. Οι επισκέπτες φεύγουν αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι για να αγκαλιάσουν ξανά την καθημερινότητά τους.

Απαραίτητη είναι η απόδραση από την καθημερινότητα και η επανασύνδεση με τον εαυτό σας ή την/τον σύντροφό σας. Σας προσφέρουμε πολυτελή διαμονή και εμπειρία αναζωογόνησης, ξεκούρασης και ισορροπίας σώματος και πνεύματος. Μια ολοκληρωμένη αποφόρτιση και επαναφόρτιση με γαλήνη, ενέργεια και ζωτικότητα. Ένα διήμερο κατά το οποίο θα μπορέσετε να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες σπα, να περιηγηθείτε στη φύση, να ενωθείτε με τον βαθύτερο εαυτό σας και να βρείτε τις ισορροπίες, ώστε να κάνετε την απαραίτητη επανεκκίνηση που η σύγχρονη ζωή απαιτεί.

Τα προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι:

  • Immune Restart: Ένα πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για την ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού και της συνολικής ευεξίας, μέσω της αντιοξειδωτικής προστασίας και της ενίσχυσής του. Ιδανικό για όλους, ειδικά την εποχή αυτή που διανύουμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση, η οποία απαιτεί μια ισχυρή ασπίδα προστασίας για την εξασφάλιση ενός υγιούς οργανισμού.
  • Weekend Detox: Σας προσφέρει αποτοξίνωση του οργανισμού, που θα σχεδιάσετε με τους σύμβουλους ευεξίας, ώστε να βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες και να ξαναβρεί την ενέργεια που χρειάζεται, σε βιολογικό και πνευματικό επίπεδο.
  • City Zen:  Η πόλη της Δράμας είναι ιδανική για να προσφέρει ήσυχο περιβάλλον, πλούσιο στοιχείο νερών και φύσης, χαμηλούς ρύπους, καθαρό αέρα. Το πρόγραμμα προσαρμόζει τη σύγχρονη καθημερινή ζωή, σε έναν ταξίδι χαλάρωσης, επαναφορά της χαμένης μας ενέργειας, αποτοξίνωση τόσο σωματική όσο και πνευματική ,με μια καινοτόμα προσέγγιση, όχι μακριά από τις καθημερινές μας συνήθειες. Η λογική είναι να μπορείτε χωρίς αλλάζετε τον καθημερινό σας τρόπο ζωής, απλά προσαρμόζοντάς τον με τις συμβουλές μας, να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία και να αποκτήσετε ευεξία, στην καθημερινότητά σας, μέσα από την καθημερινότητά σας.
  • Blooming: Όπως όλα ανθίζουν μέσα από τον κύκλο των εποχών και των στοιχείων της φύσης, έτσι και το ανθρώπινο σώμα εισέρχεται στην Άνοιξη του μέσα από τη νέα αυτή τεχνική. Το σώμα αναγεννάτε από μέσα προς τα έξω και  από ένα ξερό και σκληρό δέντρο, γίνεται μαλακό, ζωντανό και ανθισμένο. 
  • Lake SIde Reconnection: Δίπλα στην υπέροχη λίμνη της Αγίας Βαρβάρας, σε ένα ισχυρό ενεργειακό τοπίο, με συνεχώς αναβλύζουν και τρέχουν νερά, επανασυνδεόμαστε με τον εαυτό μας και τη φύση, αφήνοντας πίσω φοβίες, άγχος και εσωτερικές συγκρούσεις.
  • Salt Cave Elements: Σε ένα μοναδικό χώρο, χτισμένο από αλάτι Ιμαλαίων, ανακαλύπτουμε τα στοιχεία της φύσης και τη σχέση τους με το σώμα μας. Πώς η ισορροπία της φύσης μεταφέρεται στο σώμα και τις αλληλεπιδράσεις του. Ένα δυναμικό πρόγραμμα βασισμένο στη φιλοσοφία των 5 στοιχείων της φύσης, όπου αναγεννά την αυτοπεποίθηση, αναπτύσσει τις φυσικές άμυνες του σώματος και φέρνει ισορροπία εσωτερικά.
  • Deep Detox: Θα θέλατε να βρίσκεστε σε «αυτή τη στιγμή» όπου αισθάνεστε εντελώς ελεύθεροι, ενεργητικοί, υγιείς, γεμάτοι αγάπη, ειρήνη και ζωή; Όπου οι φόβοι, οι ανησυχίες, οι εμμονές και τα αρνητικά συναισθήματα και οι σκέψεις σας δεν υπάρχουν πλέον; Η ευημερία είναι μια κατάσταση που επιτυγχάνεται μόνο μέσω της απόλυτης ισορροπίας και αρμονίας μεταξύ σώματος και ψυχής. Ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχικής και σωματικής αποτοξίνωσης που σας δίνει ενέργεια, ζωντάνια και ηρεμία.
  • Quantum 4D: Ένα περιβάλλον που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με την απλότητα και την ηρεμία. Ένα ταξίδι στον βαθύτερο εαυτό μας και τις πτυχές του. Εργαζόμαστε σε 4 διαστάσεις, σώμα, μυαλό, συναισθήματα, ενέργεια και ανακαλύπτουμε, κατανοούμε και διαχειριζόμαστε ότι όλα είναι ενέργεια και μετασχηματισμός. Λύνουμε τυχόν μπλοκαρίσματα που μας προβληματίζει και αισθανόμαστε σίγουροι, αυξάνοντας τα επίπεδα χαράς και ενέργειας στην καθημερινή ζωή.

Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε το πρόγραμμά σας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε και θέλετε να καλύψετε. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα στο: consulting@hydraspa.gr

" Ένα υγιές εξωτερικό ξεκινά από μέσα.' – Robert Urich


Wellness Retreats cover image
Wellness Retreats image 1
Wellness Retreats image 2
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.